Esquerra Verda vol sumar tant com calgui.

Avui arranca el projecte Sumar, sota el lideratge de Yolanda Díaz, i des d’Esquerra Verda li donem la benvinguda. Pensem que es tracta d’una bona iniciativa, més necessària que mai, per tal de construir un projecte esperançador i il·lusionador que sigui capaç d’interpel·lar, engrescar i organitzar l’ampli espai de l’esquerra plural i l’ecologisme polític. Al capdavant del Ministeri de Treball i Economia Social i com a vicepresidenta del govern d’Espanya, però també a partir de la seva llarga experiència política i de defensa de la classe treballadora a Galícia i al conjunt de l’Estat, Yolanda Díaz ha demostrat la seva capacitat de transformació.

Esquerra Verda estem a punt per sumar, dins de l’espai polític del qual formem part, Catalunya En Comú, amb l’objectiu de posar en marxa aquest nou projecte. Volem contribuir a la seva vertebració organitzativa, atès que partim del convenciment que, per transcendir com a espai polític, cal recuperar el valor de l’organització democràtica. Les idees i la lluita no viuen sense organització i, per articular qualsevol projecte polític amb voluntat d’hegemonia i de transformació, cal una vertebració organitzativa arreu del territori.

Esquerra Verda, tal i com vam aprovar en l’informe polític debatut al darrer Consell Nacional del passat 29 de juny, estem convençudes de la necessitat de sumar per crear aquest espai i donem suport al lideratge de Yolanda Díaz i a les nostres companyes i companys que ja hi estan treballant.