Política de privadesa

Esquerra Verda ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals i, amb el Reglament  (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD); així com la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE).

Qui és el responsable del Tractament de les seves dades personals?

Identitat: Esquerra Verda
Domicili: Plaça de Catalunya, 27, 08820, el Prat de Llobregat (Barcelona)
Correu electrònic: info@esquerraverda.cat

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Esquerra Verda informa que tractem les dades facilitades a través dels formularis electrònics d’aquesta pàgina web amb estricta confidencialitat, d’acord amb la normativa sobre protecció de dades vigent. La finalitat del tractament és poder prestar els serveis sol·licitats i poder enviar informació relativa a les activitats de l’entitat, així com desenvolupar accions i campanyes i informar sobre aquestes.

Esquerra Verda es compromet a fer un ús responsable i confidencial de les dades, i garanteix que es tractaran a raó de totes les mesures tècniques així com organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent en cada moment i que tan sols s’utilitzaran amb el propòsit indicat en cada cas.

Per quant de temps conservem les dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió per l’usuari.

Quina es la legitimació pel tractament de les dades?

La base legal pel tractament de les dades és el consentiment de l’usuari prestat mitjançant l’acceptació de la clàusla de tractament de dades.

En els formularis del lloc Web serà necessari que l’usuari complimenti els camps marcats com “obligatoris”. Si no es faciliten totes les dades personals requerides, podria implicar una incompleta atenció a la sol.licitud requerida.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Esquerra Verda no comunicarà les seves dades a tercers sense el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

L’usuari pot exercir el seu dret d’accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les necessitats per les quals van ser recollides. També podrà sol·licitar la limitació i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de forma retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins aquell moment.

L’usuari podrà exercir els drets referits anteriorment, en els termes i condicions previstos en la legislació vigent, enviant un correu electrònic a info@esquerraverda.cat