Dissabte 19 de novembre Esquerra Verda celebra la seva primera Conferència Nacional sota el títol “Catalunya 2040: ecosocialisme actiu per a la neutralitat climàtica”. 

Serà a la seu de Comissions Obreres Catalunya a Barcelona (Via laietana, 16) de 9:00 a 14:00.Aquesta conferència s’emmarca en la preparació del VI Congrés del Partit Verd Europeu (EGP) que tindrà lloc el desembre del 2022 a Copenhagen – els Congressos de l’EGP s’organitzen cada 5 anys i apleguen a centenars de delgats i delegades dels partits membres d’arreu d’Europa.

El document de ponència Conferència ens permetrà alinear-nos amb els altres partits de la família verda Europea al construir una proposta de país que faci front a l’emergència climàtica i social, i alhora aprofundir en la proposta ideològica d’Esquerra Verda tal com recull la Resolució “Per a la Convocatòria d’una Conferència d’Esquerra Verda” aprovada en l’assemblea fundacional d’EV.  

Per aquest motiu, volem fer una serie de trobades amb vosaltres perquè puguem comentar els documents tots junts i juntes i resoldre tots els dubtes envers aquests documents que tingueu. Aquí podeu consultar el calendari de trobades.

Aquí podeu llegir els documents: